Retiprittp.com

the source of revolution

Business

Infraroodpanelen voor spa’s en wellnesscentra

voor spa’s en wellnesscentra

Of het nu gaat om ontspanning of om een aandoening te behandelen, spa’s zijn een populaire bestemming voor mensen die willen genieten van luxe diensten en even willen ontsnappen aan hun drukke leven. Een groeiende trend is om de voordelen van ver-infraroodsauna’s op te nemen als onderdeel van een holistisch behandelprogramma. Er wordt gezegd dat infraroodwarmte veel gezondheidsvoordelen biedt, waaronder gewichtsverlies, pijnverlichting, verbeterde bloedcirculatie en huidverjonging.

Terwijl traditionele sauna’s stoom of hete stenen gebruiken om de warmte te creëren, zijn infraroodpanelen gemaakt van koolstof of keramiek en zenden ze een verre infraroodstraling uit die een warm gevoel creëert zonder dat er extra vocht moet worden toegevoegd. Dit soort stralingswarmte is zelfs effectiever dan traditionele sauna’s en kan op een breder scala aan oppervlakken worden gebruikt, zoals muren, vloeren of kleding.

infraroodpanelen

Profiteer van lage aanschafkosten, geen onderhoud en een directe besparing op jouw energieverbruik met infrarood verwarming van HeatXL. Bezoek onze webshop voor meer informatie of vraag een offerte op maat voor jouw project.

Het is ook bekend dat de stralingswarmte die wordt gegenereerd door de infraroodstralen van deze saunapanelen de bloedcirculatie door het lichaam verbetert, wat op zijn beurt helpt gifstoffen uit de cellen en weefsels te verwijderen. Dit proces wordt ontgifting genoemd en is een belangrijk onderdeel van veel welzijnsprogramma’s. Infraroodstralen helpen ook ontstekingen te verminderen en pijnlijke spieren te verzachten, waardoor een grotere mobiliteit en flexibiliteit mogelijk wordt.

Infraroodpanelen voor spa’s en wellnesscentra

Om deze redenen zijn infrarood verwarmingskussens een essentiële aanvulling op spa’s en wellnesscentra. Ze kunnen eenvoudig in een sauna worden geplaatst en zorgen voor een zachte en rustgevende warmte die de algehele ervaring verbetert. Het is ook bekend dat infraroodstralen pijn verlichten door stijve spieren en gewrichten te ontspannen, wat gunstig kan zijn voor mensen die lijden aan een chronische aandoening zoals artritis of fibromyalgie of die gewoon willen ontspannen na een lange dag op het werk.

Wanneer u een infraroodpaneel kiest voor gebruik in een spa- of wellnesscentrum, zoek dan naar een model dat verschillende temperatuurinstellingen biedt om aan individuele voorkeuren te voldoen. Bovendien is het belangrijk om een kussen te kiezen dat rond specifieke delen van het lichaam kan worden gewikkeld, zoals de rug, de buik of de ledematen, voor gerichte therapeutische effecten. Overweeg ten slotte een paneel met een ingebouwde timer om ervoor te zorgen dat de therapiesessie de juiste hoeveelheid tijd niet overschrijdt.

Een ander ding om in gedachten te houden is het kiezen van een infraroodsaunapaneel dat een laag niveau aan emissies van elektromagnetische velden (EMF) produceert. EMF is een vorm van straling die doorgaans wordt uitgezonden door elektronische apparaten zoals mobiele telefoons en computers, maar lijkt niet in verband te worden gebracht met nadelige gevolgen voor de gezondheid. Om deze reden geven veel mensen er de voorkeur aan hun blootstelling eraan te beperken.

Bij Leisurequip bieden we een selectie hoogwaardige IR-saunapanelen met volledig spectrum en lage EMF van Tylo en Harvia. Deze zijn ideaal voor doe-het-zelf-thuissauna’s en zijn compatibel met ons assortiment saunabedieningspanelen en relaiskasten, zodat u het systeem op afstand kunt bedienen. Wanneer u de saunapanelen niet gebruikt, is het van essentieel belang om de saunapanelen op de juiste manier op te bergen om ze tegen beschadiging te beschermen en hun levensduur te verlengen. Dit houdt onder meer in dat u ze uit direct zonlicht en extreme temperaturen moet houden om oververhitting of schade te voorkomen.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *